意大利阿尔卑斯风格的Schgaguler酒店

打印本文 字体大小: 时间:2018-11-07  来源:  作者:

这座迷人的精品酒店以永不过时的简单设计为主。设计师采用了阿尔卑斯风格的设计手法,减少刻意为之的美学设计,为客人创造真实的幸福感。开放透明的房间欢迎客人来欣赏如画般的村庄和周围的山脉。酒店由三个庞大的体块组成,延续了改造前的结构。在尊重周围环境的同时,酒店采用了现代风格设计,结合当地元素重新诠释了阿尔卑斯风格,例如当地典型的坡屋顶。

A simple and timeless architectural design is the main protagonist of the charming boutique hotel. Alpine style with reduced aesthetics creates an authentic sense of well-being. An open and transparent house attracts guests and invites visitors to come in and feel the connection to the picturesque village and its surrounding mountains. The Project consists of three monolithic volumes, following the original structure of the house before reconstruction. While respecting local context and its surroundings, the strong architectural identity of the Hotel follows a contemporary reinterpretation of the alpine style and plays with vernacular elements such as the typical sloped roof.

▼开放透明的房间欢迎客人来欣赏如画般的村庄和周围的山脉,an open and transparent house attracts guests and invites visitors to come in and feel the connection to the picturesque village and its surrounding mountains

设计师针对不同的朝向,将具有表现力的外立面进行了不同的设计。建筑北部和东部大多数是走廊和公共空间,所以玻璃窗稍稍嵌入立面。南部因受到日照影响,玻璃嵌入墙面的程度较深,以形成遮挡自然光线的凉廊。立面颜色采用浅灰色,与周围山脉上的岩石色彩呼应。

The expressive exoskeleton facade changes according to orientation and program. At the north/east facade, with mostly corridors and public spaces, the almost sculptural structure is less depth. At the south facade the tapered geometry has more depth and creates loggias with natural shading. The bright grey color of the chalk containing render of the facade is inspired by the rocks of the surrounding mountains.

▼建筑北部和东部立面的玻璃结构仅仅会相对墙面凹陷一些,at the north/east facade, the almost sculptural structure is less depth

▼南部因受到日照影响,玻璃结构会相对墙面加深凹陷程度,以形成遮挡自然光线的凉廊,at the south facade the tapered geometry has more depth and creates loggias with natural shading

传统和文化是酒店设计中的关键元素。设计师将简单又极具功能性的室内空间结合板栗木,石材和纺织品等当地材料,进行了开放性布局。大厅、酒吧、餐厅等公共空间位于酒店一层。酒吧外设置了一个宽阔的露台,从这里可以看到Sciliar山脉令人惊叹的景色。地下一层还设有健身房、Spa和美容区。

Tradition and culture are key elements in the design of the Hotel. Simple and functional interiors with open layouts are combined with local materials such as chestnut wood or local Stones and textiles. Public spaces like lobby, bar and restaurant are located on the ground floor. The Bar connects to a wide and sunny terrace with impressive views towards the Sciliar mountain. The underground level hosts the wellness facilities, Spa and beauty.

▼大厅,lobby

▼大厅细节,detail of lobby

▼酒吧,bar

▼酒吧外的宽阔露台, the Bar connects to a wide and sunny terrace

▼餐厅,restaurant

酒店房间位于上面的楼层,采用了永不过时的设计,为客人营造舒适的氛围。开放视野的浴室中设置了浴缸,客人结束一天的疲惫旅行后,可以在房间内享受放松的沐浴时光。

The rooms and suites are located in the above levels and are characterized by timeless design that evokes a cosy atmosphere. Open bathrooms with free-standing bathtubs invite you taking a soothing bath after a hike or ski tour.

▼酒店走廊,corridors

▼房间,room

▼具有开放视野的浴室,open bathrooms with free-standing bathtubs


相关阅读

全部评论()
全部推荐(0)